met houten kozijnen
Samen bouwen
Slider

Oorsprong
Van Daalen houttechniek was voorheen actief onder de naam Timmerfabriek Bloemerwaard. Toen het bedrijf in 2005 werd overgenomen door Ton van Daalen, produceerde zij sinds 49 jaar kwaliteitsgeveltimmerwerk. Ton bekleedde destijds al 25 jaar de functie van bedrijfsleider, en was daardoor zo vergroeid met de organisatie dat een naamsverandering voor de hand lag. Timmerfabriek Bloemerwaard werd Van Daalen houttechniek.

Bedrijfsactiviteit
Van Daalen houttechniek is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote, moderne timmerfabriek in Midden-Nederland. Met vakbekwaam personeel en moderne machines produceert het bedrijf onder andere houten ramen, kozijnen en deuren van een enkel exemplaar tot grote aantallen. Van Daalen houttechniek levert kwaliteit en maatwerk voor zowel nieuwbouw, utiliteitsbouw, renovatie en restauratie. Tot de klantenkring behoren onder meer aannemers, zzp’ers en particulieren.

Showroom
U bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen in onze showroom. Deze is tijdens kantooruren geopend. Hier krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden die er op het gebied van geveltimmerwerk zijn. Op zaterdag is de showroom geopend op afspraak.

 

Van Daalen Houtechniek BV
Schoudermantel 43
3981 AG  Bunnik

t: 030 656 33 05

Openingstijden
ma t/m vr:
07.30 - 16.30u

za: op afspraak (tot 12.00u)

info@vandaalenhouttechniek.nl


KvK: 30241208
btw: NL1234567890

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.