Van Daalen Houttechniek is houder van diverse certificaten en aangesloten bij meerdere brancheverenigingen.

 

 FSC-logo_C144536b_factuur.JPG

 

Forest Stewardship Council®

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

 

 hout_100_logo-cmyk_oker-diap.DEF.jpg

 

HOUT100%-bedrijven

Duurzaamheid, transparantie, kwaliteit en zekerheid zijn de kernwaarden van HOUT100%. Wij willen de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland zijn. En zorgen voor zekerheid van perfect houtwerk van architect tot consument. Van ontwerpen tot wonen. Van deuren, ramen en kozijnen tot gevelelementen.

 

 komo_met_trademark.JPG

 

KOMO staat voor vertrouwen, duurzaamheid, innovatie en kostenbesparing

KOMO is dé specialist in objectief vastgestelde kwaliteit van producten, realisatieprocessen, diensten en personen in de woning-, infra-, water- en utiliteitsbouw. Staat het KOMO-keurmerk ergens op? Dan wordt voldaan aan alle markt- én overheids­eisen. De klant koopt de kwaliteit die is beloofd: aantoonbaar de beste.

 

 NBvT_RGB.jpg

 

Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie

De NBvT vertegenwoordigt met circa 200 leden ongeveer 75% van de timmerfabrikanten in Nederland. Het is daarom het aanspreekpunt van overheid, politiek en andere instanties. De NBvT behartigt de belangen van de branche en verzamelt en deelt kennis die van belang is voor de bedrijfsvoering. Het initieert onderzoek en verzorgt publiciteit over een groot aantal onderwerpen.

 

 politiekeurmerk_veilig_wonen.jpg

 

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is in Nederland en België een keurmerk voor woningen die in een bepaalde mate zijn beveiligd. Woningen die het keurmerk krijgen, hebben inbraakvertragers aangebracht, en hebben geen zwakke plekken die het een inbreker makkelijk maken om de woning binnen te komen.

 

 sbb-beeldmerk.png

 

Erkend leerbedrijf SBB

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

We erkennen en begeleiden de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. En we maken afspraken over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen, of bijvoorbeeld een mbo-certificaat voor leven lang ontwikkelen.

 

 STIP_Logo2_M_RGB.jpg

 

STIP: Verantwoord geproduceerd hout

Geen enkel ander keurmerk garandeert wat STIP garandeert: een STIP-bedrijf koopt uitsluitend verantwoord geproduceerd hout en verkoopt dat dus ook.Met een STIP-certificaat geeft een gecertificeerd bedrijf aantoonbaar aan dat alleen aantoonbaar verantwoord geproduceerd hout wordt ingekocht. Met STIP levert men als gecertificeerd bedrijf onafhankelijk van welke opdrachtgever of project altijd aantoonbaar verantwoord geproduceerd hout.​

SKH-COC-00560

 

 

 

Van Daalen Houtechniek BV
Schoudermantel 43
3981 AG  Bunnik

030 656 33 05

Openingstijden
ma t/m vr:
07.30 - 16.30u

za: op afspraak (tot 12.00u)

info@vandaalenhouttechniek.nl


KvK: 30241208
btw: NL8195.79.087.B01

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.